Fysieke & Mentale Weerbaarheid

Hoe ga je om met agressief gedrag tijdens je werk? Hoe voel je je weerbaar op de werkvloer? Hoe werk je veilig en wat heb je daarvoor nodig? Asserti geeft antwoord op deze vragen en meer in de training Fysieke & Mentale Weerbaarheid voor zorgverleners en bedrijven.

Ga naar aanbod voor bedrijven      Ga naar aanbod voor Zorgverleners

Werknemers van bedrijven en zorginstellingen krijgen steeds vaker te maken met agressie of geweld van klanten, cliënten, leveranciers of collega’s. Dit heeft grote gevolgen voor zowel de werknemer als het bedrijf of de zorginstelling.

Sterk in je schoenen

Iedereen moet zich veilig voelen op de werkvloer. Dat is onze missie. Onze trainingen geven je de tools in handen om mentaal en fysiek weerbaar te zijn, zodat je sterk in je schoenen staat.

Voor wie?

Asserti verzorgt trainingen voor zorginstanties en bedrijven. Denk aan:

  • zorg- en hulpverleningsinstanties (zoals ziekenhuis- en ambulancepersoneel, reclassering, etc.)
  • personenvervoer
  • personeel van supermarkten en overige winkels
  • baliemedewerkers, tankstations, horeca
  • directiechauffeurs, persoonsbeveiligers
  • deurwaarders en incassobureaus

Ja, ik wil vrijblijvend contact!

gezinshuis Bethesda

Vera van Dijk - gezinshuis Bethesda

 Met nieuwe casussen zijn we altijd welkom bij Asserti. Elke keer bieden zij een passende training. Deze trainingen sluiten aan op de situaties in de pratijk en de vragen die mijn collega’s en ik hebben. 

Z!N Zorgboerderij

Jarinder en Jorg zijn twee ervaringsdeskundigen die de theorie en praktijk goed kunnen overbrengen. Je wordt geprikkeld en tot nadenken gezet, maar je wordt ook geleerd pijnvrij te handelen en toch de vertrouwensband van de cliënt niet te verbreken.

Odette en Mariët

Een fijne leerzame ochtend waar we veel dingen uit de praktijk hebben geleerd. Jorg en Jarinder hadden zich goed ingelezen in de casussen die aangeleverd waren, en speelde hier fantastisch op in. Fijn dat ze samen de training gaven. Hierdoor waren de rollenspellen erg duidelijk. 

Biemond & Hoekman gehandicaptenzorg

"Biemond & Hoekman vindt het van groot belang dat onze begeleiders deskundig en vaardig zijn als zorgprofessional. Regelmatig worden we op de woonvormen waar we werkzaam zijn geconfronteerd met agressie van cliënten. Het is daarom belangrijk dat onze zorgprofessionals weten hoe te handelen en de situatie te deëscaleren, zodat zowel de cliënt als de begeleider ongeschonden uit de situatie komen."