Asserti vindt dat zorgverleners de beste zorg verdienen om veilig op de werkvloer te staan.
We zijn dan ook trots dat we onder meer de volgende zorgprofessionals mochten trainen.

gezinshuis Bethesda

Vera van Dijk - gezinshuis Bethesda

Inmiddels hebben wij twee keer een weerbaarheidstraining gevolgd bij Asserti. Doordat wij regelmatig nieuwe cliënten ontvangen, ontstaan er ook regelmatig nieuwe en andere hulpvragen. Met deze nieuwe casussen zijn we altijd welkom bij Asserti. Zij bieden elke keer een passende training. Deze trainingen sluiten aan op de situaties in de pratijk en de vragen die mijn collega’s en ik hebben.  Ik heb de trainingen als waardevol ervaren, omdat ze mij helpen steviger in mijn schoenen te staan.

Vera van Dijk - gezinshuis Bethesda

gezinshuis Bethesda

Z!N Zorgboerderij

Wij hebben onlangs een weerbaarheidstraining mogen volgen van Asserti Traint & Coacht. Jarinder en Jorg zijn twee ervaringsdeskundigen die de theorie en praktijk goed kunnen overbrengen en hebben hierbij een fijne samenwerking met elkaar. Eigen inbreng is bij hun van harte welkom wat wij als prettig ervaren hebben, Jarinder en Jorg kunnen hier goed op in spelen. Tijdens de praktijk word je geprikkeld en tot nadenken gezet, maar wordt je ook geleerd door pijnvrij te handelen en toch de vertrouwensband van de cliënt niet te verbreken. Woonz!nnig heeft de training als waardevol ervaren en beveelt ook andere woonzorginstellingen deze training aan. 

Z!N Zorgboerderij

Odette en Mariët

Vandaag hebben wij een weerbaarheidstraining gehad van Asserti. Het was een fijne en leerzame ochtend waarbij we veel dingen uit de praktijk hebben behandeld. Jorg en Jarinder hadden zich goed ingelezen in de casussen die aangeleverd waren, en speelde hier fantastisch op in. Fijn dat ze samen de training gaven. Hierdoor waren de rollenspellen erg duidelijk. Een ochtend was te kort, dus we hopen jullie nog eens te zien.

Odette en Mariët

Biemond & Hoekman gehandicaptenzorg

"Biemond & Hoekman vindt het van groot belang dat onze begeleiders deskundig en vaardig zijn als zorgprofessional. Regelmatig worden we op de woonvormen waar we werkzaam zijn geconfronteerd met agressie van cliënten. Het is daarom belangrijk dat onze zorgprofessionals weten hoe te handelen en de situatie te deëscaleren, zodat zowel de cliënt als de begeleider ongeschonden uit de situatie komen."

"Er zijn meerdere agressietrainingen op de markt. Wij kiezen voor de training Fysieke en mentale weerbaarheid van Asserti, vanwege de kennis en vaardigheden van Jorg en Jarinder omtrent dit onderwerp. Beiden hebben ze veel ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ze zijn bedreven in het pijnprikkelvrij handelen naar de cliënt om het gedrag te begrenzen, maar toch in contact te blijven. Dit sprak ons aan en dit is achteraf ook waargemaakt. Onze medewerkers hebben de training als waardevol en praktisch ervaren en wij kunnen het andere zorgbureaus dan ook van harte aanbevelen om zich te laten trainen door Asserti."

Erik Biemond